Handelsbetingelser

Følgende betingelser er udarbejdet med det formål at specificere aftalegrundlaget mellem Art Of Motors og brugeren af hjemmesiden.

Betaling
Art Of Motors modtager betaling med Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay. Alle beløb er i Danske kroner og er inkl. 25% moms. Der bruges en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Vi leverer kun til adresser i Danmark. Såfremt der er fragtomkostninger, vil de fremgå ved check-out. Så snart vi registrerer din betaling, sender vi dine varer indenfor 1-3 arbejdsdage med GLS, til afhentning i en nærliggende pakkeshop. Bemærk: Ved ferieperioder og helligdag kan der gå lidt flere dage. I tilfælde af at varen ikke er på lager, gives der besked pr. mail (alternativt tlf.) Hvis betalingen for bestilte varer ikke er modtaget indenfor 10 dage, slettes ordren.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og / eller fabrikationsfejl. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert behandling af produktet.

Returnering
Ved returnering skal der altid rettes forudgående henvendelse og først efter aftale kan reklamationer sendes retur. Returvarer sendes i original emballage til: Art Of Motors, Fasanvej 15, DK-8210 Aarhus V.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop, og perioden regnes fra den dag, varen modtages. Ordrenummer skal angives ved henvendelse. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen leveres tilbage i samme stand, som ved modtagelsen. Omkostninger ved returnering afholdes af køber. Varer som er specielt fremstillet til dig som kunde kan ikke returneres. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

  • Levering 1-3 hverdage

  • Fri fragt over 399,-

  • Nem og sikker betaling