Cookie- og privatlivspolitik

Her finder du vores cookiepolitik samt hvordan indsamlede persondata behandles.

Persondatapolitik
Når du benytter Art Of Motors så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer eks. ved at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det, eks. i forbindelse med fragt. Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Cookies
Hjemmesiden anvender cookies, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Art Of Motors
Fasanvej 15
DK-8210 Aarhus V.
info@artofmotors.com
CVR: 36909552

  • Levering 1-3 hverdage

  • Fri fragt over 399,-

  • Nem og sikker betaling